Novatec, waar ontwikkeling werkt!

Het Beschut bedrijf van Novatec biedt medewerkers met een arbeidsbeperking een aangepaste werk- en leeromgeving waar zij het beste uit zichzelf kunnen halen en hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten. Werken naar vermogen, leren en ontwikkelen staan centraal. Het Beschut bedrijf is goed in seriematige, repeterende werkzaamheden die vaak nauwkeurigheid vereisen. Onze opdrachtgevers profiteren van snelle levertijden, hoge kwaliteit en scherpe prijzen.

Novatec richt zich op kansen en mogelijkheden. Deze positieve benadering hanteert het Beschut bedrijf Novatec ook in de relatie met opdrachtgevers en leveranciers. Opdrachten benaderen we als kansen en we staan open voor nieuwe samenwerkingsvormen, vooral samenwerking die bijdraagt aan onze grootste ambitie: het creëren van duurzame werkplekken voor onze medewerkers buiten Novatec. Werkplekken bij werkgevers in de regio komen veelal tot stand via NovaWork. NovaWork begeleidt mensen met een arbeidsbeperking om buíten Novatec te werken naar vermogen. Dat is een vak apart en daar zijn zij en wij goed in!

De medewerkers

Het Beschut bedrijf biedt werk aan mensen die niet (of nog niet) op een werkplek buiten Novatec aan de slag kunnen. Deze medewerkers zijn prima in staat om onder begeleiding eenvoudige werkzaamheden te verrichten die concentratie en nauwkeurigheid vereisen: twee sterke kanten van onze medewerkers!

Het Beschut bedrijf biedt werk aan verschillende groepen medewerkers:

Indien u wilt weten of Novatec (het Beschut bedrijf of NovaWork) iets voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met:

De afdelingen

Het Beschut bedrijf heeft een verscheidenheid aan werk, verspreid over verschillende afdelingen:

De Kwekerij en het Kringloopcentrum leveren ook aan particulieren.

Tevens is het Beschut bedrijf een erkend leerbedrijf

sbb-beeldmerk