Wij kunnen niet alles, maar we kunnen wel veel

Novatec leidt mensen naar werk

Het Beschut bedrijf heeft samen met NovaWork jarenlange ervaring en deskundigheid als het gaat om het begeleiden en ontwikkelen van mensen met een arbeidsbeperking richting regulier werk. Het Beschut bedrijf en NovaWork zijn daarin zeer succesvol: op dit moment werken bijna 370 van de 540 medewerkers met een SW-indicatie buiten Novatec in het bedrijfsleven, bij overheden en gemeenten.

Door onze vele contacten met werkgevers en (gemeentelijke) overheden kennen wij het bedrijfsleven door en door en zijn we een goede gesprekspartner voor onze opdrachtgevers.

Novatec leidt werk naar mensen

Ons belangrijkste middel om onze ambities te realiseren is werk! Werk, waarmee we zakelijk en professioneel tegemoet komen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Werk, dat onze medewerkers kansen biedt om arbeidsvaardigheden op te doen en zich verder te ontwikkelen. We kunnen snel schakelen door meer of minder mensen op opdrachten in te zetten: bijna geen enkele opdracht is te groot of te klein. Onze tarieven zijn concurrerend.

Wij kunnen producten voor opdrachtgevers monteren, bewerken, lakken of poedercoaten en verpakken. Daarnaast bedienen we bedrijven op het gebied van catering en schoonmaak. Via onze professionele kwekerij in Leek voorzien we bedrijven, particulieren en de veiling in Eelde van kweekgoed, struiken en heesters. Ook hebben we een goed gesorteerde kringloopwinkel in Tolbert.

Zie onze verschillende afdelingen: